DESPRE NOI

TUBOMET

SC TUBOMET SRL este o societate cu capital privat care are ca obiect principal de activitate productia si comertul cu tevi de otel.

Infiintata in anul 1993 in localitatea Craiova , incepe activitatea comerciala cu comertul en-gross si en-detail de produse metalurgice , fapt care in timp duce la largirea ariei de cunoastere si aprofundare a pietei metalului atat pe plan intern si international .

Incepand cu anul 1999 societatea devine distribuitoare autorizata pentru tevi sudate longitudinal a unei companii din Bulgaria si pentru tevi laminate la cald si trase la rece reprezentant zonal al societatii Silcotub Zalau , fapt care duce la cresterea continua a volumelor vandute si implicit la cresterea cifrei de afaceri .

In urma experientei acumulate de-a lungul anilor , SC TUBOMET SRL pune in anul 2005 in functiune o linie de fabricatie de tevi sudate longitudinal prin curenti de inalta frecventa , inscriindu-se astfel printe putinii producatori de teava din Romania . Odata cu punerea in functiune a liniei de productie tevi sudate longitudinal , situata in loclitatea Deveselu judetul Olt , intre orasele Caracal si Corabia , activitatea societatii incepe sa se axeze pe productia si vanzarea de tevi negre rotunde de instalatii apa si gaz , chiar daca productia este si de tevi patrate si rectangulare .

In prezent societatea noastra este prezenta pe piata si ca un puternic distribuitor de teava laminata la cald si trasa la rece fiind distribuitor autorizat al grupului de firme TMK ARTROM Slatina . Firma noastra are relatii indelungate de colaborare cu firme din Bulgaria , Turcia , Ukraina , Italia , Olanda si Elvetia fiind prezenta activa pe plan European prin relatiile de colaborare cu diferite societatii din tarile mai sus mentionate.Click pe imagine pentru a vedea poze!